Workshops

Leuk voor een vriendinnendag, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Handletteren

Het is leuk, het is hip en het is heerlijk ontspannend: handletteren. Tijdens deze workshop leer je op een relaxte en gezellige manier hoe je jouw favoriete tekst mooi op papier krijgt. We nemen samen de techniek van handletteren door en we gaan heel veel oefenen. Uiteindelijk ga je naar huis met jouw eigen werkboek (om thuis verder te oefenen), schrijfmateriaal, een zelfgekozen tekst op luxe A5-papier en hopelijk een flinke dosis enthousiasme!

Leuk voor een vriendinnendag, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Meer informatie

  • Deze workshop is voor beginners
  • Personen: 4-10 (meer in overleg)
  • Duur: 2 uur
  • Prijs: €20,- p.p.
  • Locatie: 20 km vanaf Veenendaal
“Ik heb al meerdere kaarten van Spetters van Letters gekocht en ben er erg blij mee! Het zijn leuke, inspirerende en originele kaarten! Ook de handlettering workshop is een aanrader! Regelmatig zit ik nu thuis nog te handletteren.”
Tess

“Werken met Kim van Spetters van letters is een enthousiaste ervaring. Ze is precies en nauwkeurig en is bereid om mee te denken in de beeldvorming! Mijn beschilderde leren jasje voor onze bruiloft is daarom ook een one of kind geworden! Dank je wel Kim.”
Esther

“Om een workshop met jouw te organiseren is een feest. Wij hebben nu al verschillende keren een leuke groep kunnen verwennen met JE Theetafel snoeperijen en jouw kundige begeleiding. Ik hoop op nog vele jaren samen werken hier in Veenendaal.”
Jorina

Eigenaresse, Jetheetafel

Boek nu

Meteen antwoord op je vragen?