Over ons

Puur, eigentijds en bemoedigend

Kim Scheepmaker

“Mijn geloof in God en de Bijbel als mijn grootste inspiratiebron”

Ik ben Kim Scheepmaker. Het gezicht achter Spetters van Letters. Ik ben getrouwd, mama, juf, creatief en dol op onze twee Ragdolls.

Mijn liefde voor tekenen en schrijven begon al vroeg. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met handletteren en langzaam maar zeker is dit uitgegroeid tot wat Spetters van Letters nu is. Ik houd ervan om woorden te combineren met mooie illustraties. Mijn inspiratie haal ik overal vandaan, maar ik laat mij vooral leiden door mijn geloof in God en de Bijbel als mijn grootste inspiratiebron.

Met Spetters van Letters maak ik dingen die ik mooi vind of die ik zelf zou willen weggeven aan anderen. Hierdoor is de stijl breed en divers, maar dat maakt het juist zo leuk! Het uitgangspunt bij ieder product: het is uniek door een zelfgemaakte illustratie en/of een zelfgeschreven tekst.

Ik vind het ontzettend leuk om van je te horen, dus stel gerust je vraag of stuur een berichtje.

Sinds 2015

Onder de naam Spetters van Letters ben ik in 2015 begonnen met het maken van kaarten, prints en posters. Inmiddels heb ik al verschillende kaartenserie laten drukken. Daarnaast ben ik ook workshops Handletteren gaan geven. De eerste keer weet ik nog goed. Iemand had mijn creaties gezien, was meteen enthousiast en vroeg: “kan jij geen workshop geven?” Sinds 2017 geef ik dan ook regelmatig workshops met veel plezier.

Kernwoorden

Bemoedigend

Onze ontwerpen zijn hoopvol, liefdevol en troostend, want een bemoediging doet iedereen goed.

Puur

Onze ontwerpen komen puur uit het hart, zijn zelfbedacht of zelfgeschreven en zijn puur voor jou bedoeld.

Eigentijds

Onze ontwerpen passen bij de huidige trends, maar ze zijn tegelijkertijd wel altijd eigen en uniek.

Wat klanten zeggen

“Ik heb al meerdere kaarten van Spetters van Letters gekocht en ben er erg blij mee! Het zijn leuke, inspirerende en originele kaarten! Ook de handlettering workshop is een aanrader! Regelmatig zit ik nu thuis nog te handletteren.”

Tess

“Werken met Kim van Spetters van letters is een enthousiaste ervaring. Ze is precies en nauwkeurig en is bereid om mee te denken in de beeldvorming! Mijn beschilderde leren jasje voor onze bruiloft is daarom ook een one of kind geworden! Dank je wel Kim.”

Esther

“Om een workshop met jouw te organiseren is een feest. Wij hebben nu al verschillende keren een leuke groep kunnen verwennen met JE Theetafel snoeperijen en jouw kundige begeleiding. Ik hoop op nog vele jaren samen werken hier in Veenendaal.”

Jorina

Eigenaresse, Jetheetafel